| Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? | |
|
Autor | Poruka |
---|
~*RBD fan*~ ~Moderator~

Broj poruka : 4233 Godina : 20 Lokacija : Sa Uckerom u sobi....ne zovite nas.....super se provodimo....niko nam ne treba...dovoljni smo jedno drugom..... <3 Job/hobbies : Sve po malo Raspolozenje : HA HA HA Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : GRACIAS POR TANTO CARINO,
POR TANTO AMOR,
PORQUE DEMOSTRAR QUE RBD ES MAS QUE UN GRUPO MUSICAL,
MAS QUE UNA TELENOVELA,
ES UNA GENERACION,
ES UNA FORMA DE PENSAR...
MUCHISIMAS GRACIAS DE CADA UNO DE USTEDES,
QUE SIEMPRE ESTARAN EN NUESTRO CORAZON... Datum upisa : 30.01.2009
 | Naslov: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? Ned Mar 22, 2009 5:21 am | |
| “Zvi zele Anahi!” - glasio je naslov jednom meksickog nedeljnika koji je objavio deo intervjua sa producentom ove serije. Emilio Larrosa, producent, u jednom intervjuu je izjavio da zeli da Anahi zaigra ulogu u njegovoj noveli koja bi nosila naziv “Hasta Que El Dinero nos Separe” {Dok nas novac ne razdvoji}, ciji bi portagonisti bili Pedro Fernandez i Itati Cantoral. Trenutno pregovaramo sa Anahi i videcemo kako ce to rezultovati, i hoce li uopste prihvatiti da liku, o kojem vam ne mogu puno reci, dati zivot onako kako ja vidim. U toku su i pregovori sa Fernandom Carillom, koji bi takodje trebao da zaigra u mojoj melodrami - Izjavio je Emilio. Vec ugovoreni glumci, poput Fernandeza i Itati pocinju sa snimanjem serije jos ovog ponedeljka, a kao datum premijere serije pomije se 11. maj 2009. godine.
hefca serbia |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? Ned Mar 22, 2009 2:33 pm | |
| Extra! a jer glumi glavnu ulogu!!! |
|
 | |
*...Barbie 4ever...* ~Admin~

Broj poruka : 8957 Godina : 23 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
Andry,Sanjica...mis bbs.....lolim was zauwek! Datum upisa : 15.10.2008
 | Naslov: Re: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? Uto Mar 24, 2009 12:19 am | |
| SuPP Nadam se da ce biti neshto od toga! _________________ Molim vas...potpisite peticiju da RBD dodju kod nas i treci put: http://gopetition.com/online/27437.html Because I do I do I do BELIEVE in RBD.... You're my live...Yo Vivo Por RBD... Servia los ama mucho....benga en Belgrado....por 3 vez... No pares nunca de sonar en este momento.... |
|
 | |
*~Alex Savinon~* ~Moderator~

Broj poruka : 1617 Godina : 24 Lokacija : *Sa Dulce na bini..pewamo Te daria todo..i na kraju..cudo...zagrlimo se !* Job/hobbies : (M)UCENICA Raspolozenje : buahahaha Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Y hoy te digo ADIOS te recordare cuando salga al sol..
Cuando scuche nuestra cancion...
Nunca dejes decir adios...siempre believe!
Because I DO BELIEVE IN MAGIC!!!
***...Alex Espinoza...*** Datum upisa : 17.10.2008
 | Naslov: Re: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? Sre Mar 25, 2009 12:46 pm | |
| pa ti stwarno Irena ne umesh da citash ni na srpskom..a ne na spanskom! Kaze da su pregowori u toku.,...i da ce wideti da li ce prihwatiti gl.ulogu-ja se nadam da hocee! _________________ Because you live....Beautiful! Iwana,Irena,Andry,Sanjice,Kikky...my BFF...wwp... |
|
 | |
~*RBD fan*~ ~Moderator~

Broj poruka : 4233 Godina : 20 Lokacija : Sa Uckerom u sobi....ne zovite nas.....super se provodimo....niko nam ne treba...dovoljni smo jedno drugom..... <3 Job/hobbies : Sve po malo Raspolozenje : HA HA HA Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : GRACIAS POR TANTO CARINO,
POR TANTO AMOR,
PORQUE DEMOSTRAR QUE RBD ES MAS QUE UN GRUPO MUSICAL,
MAS QUE UNA TELENOVELA,
ES UNA GENERACION,
ES UNA FORMA DE PENSAR...
MUCHISIMAS GRACIAS DE CADA UNO DE USTEDES,
QUE SIEMPRE ESTARAN EN NUESTRO CORAZON... Datum upisa : 30.01.2009
 | Naslov: Re: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? Sre Mar 25, 2009 2:15 pm | |
| Da,a i ako prihvati ulogu nece biti glavna glumica,valjda znate da citate.Valjda vidite da pise ciji bi portagonisti bili Pedro Fernandez i Itati Cantoral,to znaci da Anahi ne bi bila glavna glumica,a ja cisto sumnjam da ce prihvatiti ulogu. |
|
 | |
~~Any Baby~~ ~Niña~

Broj poruka : 330 Godina : 23 Lokacija : With Any in magic world...We are singing Salvame and crying!!! Job/hobbies : Pretrazivanje neta,slusanje muzike,ples,pevanje,gluma... Raspolozenje : Uvek extra...Pozitivna!!!Jedino ako me neko rastuzi budem tuzna ali brzo me prodje!!!Nisam ljutica........ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Cao.......Ja sam Andja iz Sapca sam.....Imam 13 goduina,uskoro 14.Rodjendan mi je 13. aprila.jedva cekam!!!Odlicansam djak,i nadam se da cu pisati gimnaziju smer za jezike......Obozavam plespevanje,glumu..Idem na hor.U slobodno vreme sam na netu ili sa najboljim drugaricama.......Mnogo ih volim........A skoro stalno sam i na sekcijama i na horu.Imam macu.....obozavam je.........Kiss Datum upisa : 05.03.2009
 | Naslov: Re: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? Uto Mar 31, 2009 6:50 pm | |
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"?  | |
| |
|
 | |
| Anahi u noveli "Hasta Que El Dinero nos separe"? | |
|